Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

2000 άνθρωποι έχουν έναν κοινό γνωστό...


Είναι δυνατόν τόσοι πολλοί άνθρωποι να έχουν έναν και μόνο κοινό γνωστό; Θα μου πείτε μέσω Facebook, Twitter ή άλλων social media είναι και πολύ μάλιστα. Κι αν σας πω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπλέκονται ούτε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ούτε μέσα μαζικής ενημέρωσης; Κι αν ακόμη σας πω ότι μπορεί κι εσείς να γνωρίζετε αυτό το άτομο και να ανήκετε στους 2000; (πάντως εγώ δεν τον ξέρω τον κύριο..). Πρόκειται για κύριο λοιπόν και μάλιστα απροσδιορίστου ταυτότητας! Πώς γίνεται αυτό; Στον κόσμο των ονείρων ως γνωστόν όλα είναι πιθανά!
Το 2006 λοιπόν, Ιανουάριο μήνα, ο τρόφιμος ενός ψυχιατρείου ζωγράφισε τον συγκεκριμένο άνδρα, τον οποίο είχε δει αρκετές φορές στον ύπνο του, χωρίς φυσικά να τον γνωρίζει..Διαφορετικός ασθενής του ίδιου ψυχιατρείου που είδε αυτήν την εικόνα στο γραφείο του γιατρού, αναγνώρισε επίσης τον άνδρα ως επισκέπτη των ονείρων του! Το γεγονός όπως καταλαβαίνετε κίνησε την περιέργεια των γιατρών κι από έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι και άλλοι ασθενείς της κλινικής αναγνώριζαν αυτόν τον άνθρωπο (άραγε αυτός να τους ήξερε;)
Μέχρι σήμερα τουλάχιστον 2000 άνθρωποι έχουν παραδεχτεί ότι γνωρίζονται με τον κύριο της φωτογραφίας από τα όνειρά τους..! Κανείς δε γνωρίζει αν ο άνδρας αυτός είναι υπαρκτό πρόσωπο ή πώς βρέθηκε στα όνειρα τόσων ατόμων. Άβυσσος τελικά το υποσυνείδητο του ανθρώπου..
                                                                                                                Μ.
πηγή: www.maidanoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!