Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Του κόσμου τα παράξενα..!


Η 30η Νοεμβρίου δεν αποτελεί κάποια παγκόσμια ημέρα..Επομένως σήμερα θα δούμε τα 10 πιο περίεργα πράγματα που έχουν ξεχαστεί σε… ταξί! Εντάξει να ξεχάσεις μια ομπρέλα, ένα μπουφάν, μια τσάντα βρε αδελφέ! Αλλά να ξεχνάς την ταριχευμένη σου μαϊμού στο πίσω κάθισμα πάει πολύ! Ορίστε λοιπόν τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που έχουν βρεθεί ξεχασμένα σε ταξί:
1.      Στο Λίσμορ της Αυστραλίας κάποιος ξέχασε μια επίπεδη τηλεόραση..(δε νομίζω να τον χάλασε και πολύ τον οδηγό..)
2.      Στο Άμστερνταμ πάλι ο ταξιτζής δεν ήταν και τόσο τυχερός αφού βρήκε ένα πρόσθετο πόδι.
3.      Στο Λονδίνο κάποιος ξέχασε τον ταριχευμένο του γάιδαρο..(μη με ρωτάτε τι και πώς κι εγώ την ίδια απορία έχω!)
4.      Στο Παρίσι μια γυναίκα άφησε στο πίσω κάθισμα του ταξί όλα της τα ρούχα και τα εσώρουχα! (πολλή ζέστη εκείνη την ημέρα..)
5.      Ξανά στο Λονδίνο ξεχάστηκε και η ταριχευμένη μαϊμού που προανέφερα (μάλλον ανήκε σ’ αυτόν με τον ταριχευμένο γάιδαρο..)
6.      Στο Άμστερνταμ η τύχη χαμογέλασε στον ταξιτζή που βρήκε μια σακούλα σκουπιδιών μεν, που ήταν όμως δεμένη με μια άλλη σακούλα που περιείχε 4000 ευρώ (καθόλου άσχημα)
7.      Στο Λονδίνο και πάλι (όλοι οι περίεργοι εκεί έχουν μαζευτεί μου φαίνεται..) βρέθηκε ξεχασμένος ένας βόας ζωντανός αυτή τη φορά..
8.      Στο Παρίσι κάποια οικογένεια έμεινε νηστική, αφού η χύτρα με το μαγειρεμένο φαγητό δε βγήκε ποτέ από το ταξί.
9.      Και για να μην ξεχνιόμαστε, στο Λονδίνο, ένα μεθυσμένο ζευγάρι μπήκε στο ταξί, όταν όμως έφτασε στον προορισμό του βγήκε μόνο ο άντρας αφού η γυναίκα είχε αποκοιμηθεί στο πίσω κάθισμα..(παρατηρητικότητα όμως ο άντρας..!)
10.  Και για μία τελευταία φορά, μαντέψτε πού!, στο Λονδίνο φυσικά, βρέθηκε σ’ ένα ταξί ένα σακί τσιμέντο (γιατί εμένα αυτό μου κάνει πολύ απλό μετά από όλα τα υπόλοιπα που διάβασα;)
                                                                                                                                                             Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!