Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κερδίστε τους μ' ένα λουλούδι!


Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν τα λουλούδια και ιδίως εμείς οι γυναίκες. Είναι ένα όμορφο δώρο που δηλώνει αγάπη και στοργή και ταιριάζει σε κάθε σχεδόν περίσταση. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι δεν είναι όλα τα είδη λουλουδιών κατάλληλα για όλους τους τύπους διαπροσωπικών σχέσεων..Δεν μπορείς δηλαδή την ανθοδέσμη που θα προσφέρεις στην κοπέλα σου να την προσφέρεις και στην πεθερά σου..Μάλλον θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.. Για να μην πέσετε λοιπόν σε τέτοιου είδους «γκάφες» θα σας πω ποια λουλούδια ενδείκνυνται για κάθε περίσταση, έτσι ώστε να κλέψετε τις εντυπώσεις! Πάρ’τε μολύβι και χαρτί και σημειώστε!
Αν θέλετε να δείξετε στη/στο σύντροφό σας την αγάπη και το πάθος σας, δεν έχετε παρά να προσφέρετε ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα (κλασικό και διαχρονικό).
Σε περίπτωση που έχετε τσακωθεί όμως, προτιμήστε ροζ παστέλ αποχρώσεις για να ηρεμήσετε τα οξυμένα πνεύματα.
Θέλετε να κερδίσετε τη χαμένη συμπάθεια της πεθεράς σας; Στείλ’ τε της κλαδί ελιάς σε συνδυασμό με λευκά τριαντάφυλλα κι εκείνη θα το λάβει το μήνυμα..
Σ’ ένα οικογενειακό τραπέζι προτιμήστε  ένα μπουκέτο με χρώματα ζεστά που εκφράζουν τη θαλπωρή και την οικειότητα, όπως κίτρινες ζέρμπερες και πορτοκαλί τριαντάφυλλα.
Σε μια φίλη ή φίλο σας όπως και σε μια γιορτή μπορείτε να προσφέρετε κίτρινα τριαντάφυλλα μαζί με χαμομήλι, ένα μπουκέτο πρωτότυπο κι ευχάριστο.
Στον προϊστάμενό σας χαρίστε κόκκινες αμαρυλλίδες και λευκόδεντρο και θα έχετε εξασφαλίσει την εύνοιά του.
Τέλος για μια πιο επίσημη περίσταση επιλέξτε ορχιδέες λευκές ή μωβ. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές, αποπνέουν όμως μια αριστοκρατικότητα.
                                                                                                                                 Μ.



2 σχόλια:

  1. Σε λίγο καιρό, έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα είναι πολύ χρήσιμα τα μπουκέτα από μαιντανό, δυόσμο, άνηθο, επίσης οι μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια και μεγάλη εντύπωση θα κάνει το καλάθι με ανάμικτα ζαρζαβατικά (λάχανα, μπρόκολα κλπ. για το καθημερινό τραπέζι)...:) Να προσέξουν λίγο τα ανθοπωλεία τις τιμές τους γιατί ανέρχονται επικίνδυνα τα μανάβικα! (sis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας την asinARTisia σου!