Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η Demy κοιτάει μόνο μπροστά... και στοχεύει ψηλά!


  Το 1992 (δύο χρόνια μετά από εμένα) γεννήθηκε ένα μικρό αστέρι! Το όνομά αυτής  Δήμητρα Παπαδέα. Μιλάω φυσικά για την Demy που το 2011, στα 19 της  χρόνια έγινε γνωστή τόσο για την ωραία φωνή της, όσο και για την εξίσου όμορφη εμφάνισή της. Από μικρή είχε ξεκινήσει μαθήματα μουσικής και φωνητικής, τα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πάντα της άρεσε ο χώρος του τραγουδιού, αλλά είχε θέσει προτεραιότητά της τις σπουδές.
  Η αρχή στην καριέρα της ήρθε με την πρόταση που της έγινε να συνοδεύσει τον Μηδενιστή στο τραγούδι «Μια ζωγραφιά». Από εκεί και πέρα άρχισε η ανοδική της πορεία. Από τον περασμένο χρόνο άρχισε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, σε μία από τις οποίες την είδα και εγώ και έμεινα άφωνος. Επόμενος σταθμός στην καριέρα της είναι το τραγούδι «Μόνο μπροστά». Για πολύ καιρό θα βρίσκεται στην κορυφή πολλών  chart. Τον Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε και η άλλη μεγάλη της επιτυχία «Fallin», αυτή τη φορά σε συνεργασία με τους Playmen.
  Η Demy, παράλληλα σπουδάζει στη Νομική σχολή από την οποία έχει βάλει στόχο να πάρει πτυχίο και να μην παραμελήσει. Όπως έχω ακούσει και σε μία συνέντευξή της, όταν πλησιάζει η εξεταστική αποσύρεται, και όταν τελειώνει τις εξετάσεις της επανέρχεται με μεγαλύτερο ζήλο στην μεγάλη της αγάπη, τη μουσική. Σε όλο αυτό φυσικά την βοηθά και η ηθική στήριξη της οικογένειάς της. Όταν έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, ταξιδεύει και της αρέσει να βρίσκεται με τους φίλους της.
  Την καλοκαιρινή σεζόν του 2012 βρέθηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Αντύπα. Αυτή ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στην σκηνή. Τέλος στα Mad Awards σαρώνει, παίρνοντας τα βραβεία για καλύτερο hip-hop video clip και καλύτερο ντουέτο για το «Μια ζωγραφιά» με τον Μηδενιστή αλλά και το βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδίστριας. Η αρχή από ότι καταλάβατε ήταν δυναμική και προδιαγράφει μια ακόμη πιο δυναμική και επιτυχημένη συνέχεια! 


        
                                                                                          Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!