Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τα ξέρατε όλα για την Φαίη Σκορδά;;;



Η Σοφία (Φαίη) Σκορδά γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς. Εμείς την γνωρίσαμε από την τηλεόραση αλλά κανονικά είναι θεατρολόγος! Είναι κόρη ακτινολόγου και η οικογένειά της περιείχε και πολιτικούς! Σπούδασε κριτικός τέχνης στην Μπολόνια και έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Υπήρξε μαθήτρια του Ουμπέρτο Έκο!!!
 Τα πρώτα δημοσιογραφικά της βήματα έγιναν στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης αλλά εργάστηκε ως θεατρολόγος. Όταν σπούδαζε αλλά και λίγο αργότερα ασχολήθηκε με το χώρο της μόδας. Εργάστηκε σε καμπάνιες καλλυντικών αλλά και σε επιδείξεις μόδας. Στη μέση μιας τηλεοπτική σεζόν "μετακόμισε" στο Μακεδονία tv όπου παρουσίασε την πρωινή εκπομπή ¨Καλημέρα". Από το 2006 βρισκόταν στο Alter και παρουσίαζε το "Πολύ μπλα μπλα". Όμως εδώ και αρκετές σεζόν παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα το "Πρωινό mou" με μεγάλη επιτυχία. Στις 20 Ιουνίου 2010 παντρεύτηκε τον επίσης δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα και έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι τον μικρό Γιάννη. 
 Τελευταία της επαγγελματική δραστηριότητα είναι το δικό της "βιβλίο" Fay's Book που περιλαμβάνει ζώδια, μαγειρική, συμβουλές για τα παιδιά και πολλά άλλα! Εμείς της ευχόμαστε Καλή Χρονιά και πάντα να είναι επιτυχημένη!






                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!