Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τελειώνουν τα αποθέματα υγρών καυσίμων;;;




Η βενζίνη στις μέρες μας έχει ανέβει στα ύψη! Η τιμή της ανεβαίνει εξωφρενικά τον τελευταίο καιρό. Μετά την βενζίνη ήρθε η "μόδα" με το φυσικό αέριο. Στην αρχή και αυτό είχε προσεγγίσιμη τιμή. Τώρα όμως άρχισε, όπως και όλα, να παίρνει την ανιούσα!!! Αυτά όμως συμβαίνουν τώρα. Στο μέλλον τι θα γίνει; Πως θα μετακινούνται τα αμάξια μας; Έψαξα πριν από εσάς για εσάς!!! Στο κοντινό μέλλον τα αυτοκίνητα δεν θα τα γεμίζουμε με βενζίνη ή κάτι άλλο, απλά θα τα φορτίζουμε! Και μην τρέχετε όλοι να δείτε που θα βάλετε το φορτιστή του κινητού σας!!! 
Ναι μεν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά οι υποδομές για την λειτουργία και την κίνησή τους είναι ακόμα ελλιπής σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την διαδικασία η Honda παρουσίασε τα σχέδιά της για τη δημιουργία σταθμών φόρτισης σε διάφορες πόλεις για να δοκιμαστεί η λειτουργικότητά τους. Στους σταθμούς αυτούς θα συλλέγεται ηλιακή ενέργεια και έτσι θα τροφοδοτούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέσω του ήλιου.
Το εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσει σε διάφορες πόλεις της Κίνας (που αλλού άλλωστε) και θα έχει σκοπό την "Ολική Διαχείριση της Ενέργειας".















                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!