Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Του κόσμου τα παράξενα..

Αυτά που θα πούμε σήμερα δεν είναι και τόσο παράξενα, αλλά μάλλον ασυνήθιστες χρήσεις ορισμένων καθημερινών αντικειμένων.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με αναβράζοντα δισκία. Ναι το ξέρω ότι δεν έχετε πονοκέφαλο αυτή τη στιγμή και δεν τα χρειάζεστε. Μήπως όμως έχετε λεκέδες στη λεκάνη σας; Αν ναι τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τα αναβράζοντα δισκία και να κάνετε τα είδη υγιεινής σας να λάμπουν!
Το επόμενο χρήσιμο εργαλείο μπορείτε να το βρείτε στο ψυγείο σας και είναι φυσικά η αγαπημένη μας κέτσαπ! Εκτός από το να συνοδεύσει το φαγητό σας, μπορεί να κάνει τα μπρούτζινα σκεύη σας να φαίνονται σαν καινούρια! Ρίξτε λίγες μόνο σταγόνες σ' ένα πανί και θα δείτε αμέσως διαφορά!
Τρώτε πάνω στο πληκτρολόγιο, το γεμίζετε ψίχουλα και μετά δεν ξέρετε πως να το καθαρίσετε; Μην ανησυχείτε και σας έχω τη λύση! Πάρ'τε ένα πινέλο μακιγιάζ και καθαρίστε τα κενά!
Μαγειρεύετε υπό την καθοδήγηση του βιβλίου συνταγών αλλά δεν έχετε ένα πρακτικό μέρος να το ακουμπήσετε; Η κρεμάστρα με τα μανταλάκια είναι η λύση που ψάχνατε. Κρεμάστε την από τη λαβή του ντουλαπιού σας και πιάστε με τα μανταλάκια το βιβλίο των συνταγών σας!
Αν θέλετε τα παπούτσια σας να δείχνουν σαν καινούρια, τότε τρίψτε τα με μια μπανανόφλουδα και μετά σκουπίστε τα μ' ένα μαλακό πανί. Θα γυαλίσουν αμέσως, προσοχή βέβαια μετά με την μπανανόφλουδα!
Το ξέρατε ότι μ' ένα κεραμικό μπολ μπορείτε να αυξήσετε κατά 40% την ένταση των MP3 players και των I-Phones σας; Την επόμενη φορά που θα θελήσετε ν' ακούσετε μουσική λοιπόν δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Το λευκό ψωμί εκτός από πεντανόστιμο είναι ικανό ν΄αφαιρέσει και τις ενοχλητικές δαχτυλιές που υπάρχουν στους τοίχους σας. Απλά τρίψτε τις μ' ένα κομμάτι ψωμί και θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας!
Η οδοντόκρεμα που καθαρίζει τα δοντάκια μας μπορεί να καθαρίσει και τα χεράκια μας μετά την κατανάλωση ψαριού ή το καθάρισμα κρεμμυδιού ή σκόρδου. Απλώστε τη στα χέρια σας, τρίψτε καλά και πείτε αντίο στις δυσάρεστες οσμές!
Αν πιείτε ελληνικό καφέ, προς Θεού μην πετάξετε το κατακάθι! Ειδικά αν έχετε τζάκι που θέλει καθάρισμα. Απλώστε μια στρώση κατακάθι στις στάχτες πριν ξεκινήσετε να το καθαρίζετε και η ποσότητα της στάχτης που θα εισπνεύσετε θα ελαχιστοποιηθεί!
Τέλος, αν μόλις αγοράσατε παπούτσια και θέλετε πάρα πολύ να τα φορέσετε αλλά φοβάστε μη γλιστρήσετε, αρχικά να σας πω ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα. Λίγη πατάτα όμως μπορεί να κάνει το θαύμα της. Κόψτε την στη μέση και τρίψτε με την επιφάνειά της τον πάτο του παπουτσιού σας και περπατήστε άφοβα!
Αυτά για σήμερα!                                                                                        Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!