Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο αδέκαστος Γιώργος Λιάγκας!!!


Κατά γενική ομολογία είναι ο πιο αυστηρός δοκιμαστής φαγητού! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα. Στις 28 Μαΐου 1969 γεννήθηκε στην Λάρισα. Μικρός μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου αργότερα σπούδασε στο Πολυτεχνείο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζαμε είναι ότι αρχικά εργάστηκε σαν πιανίστας σε πιάνο-μπαρ και εκεί ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης  τον συμβούλεψε να γίνει δημοσιογράφος. Έτσι κι έκανε. Ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία και μία από τις δουλειές που του ανατέθηκαν ήταν η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Star για αρκετά χρόνια. Αργότερα ήρθε η πρόταση από το Mega και τον είδαμε να παρουσιάζει τα τηλεπαιχνίδια "50-50" και "Η εκδίκηση της ξανθιάς". 




Από τον Οκτώβριο του 2010 ανέλαβε μαζί με την σύζυγό του Φαίη Σκορδά την παρουσίαση του πρωινού προγράμματος του σταθμού. Το "Πρωινό mou" έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και κάθε Παρασκευή ο Γιώργος κρίνει πολύ αυστηρά αλλά πάντα με χιούμορ στον διαγωνισμό μαγειρικής! Με την Φαίη παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου 2010 και στις 19 Απριλίου 2011 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.






Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ασχοληθεί και με την πολιτική. Το 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βούλας και το 2007 πολιτεύτηκε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Λάρισα. 









                                                                                                Themis





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!