Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο έτοιμος για όλα Γιάννης Τσιμιτσέλης!!!




Όπως γράφει και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter "Όλα ξεκίνησαν στις 21 Ιουλίου το 1981....". Στη Ζυρίχη γεννήθηκε ο διάσημος ηθοποιός αλλά μεγάλωσε στο Γαλατά Μεσολογγίου αλλά και στην Πάτρα. Αργότερα μετακόμισε στην Αθήνα όπου ήρθε για να σπουδάσει. Τώρα πια μένει στο Μαρούσι. Έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Ant1 "Κρυφά μονοπάτια". Επίσης αρκετά γνωστό τον έκανε και η συμμετοχή του στην ταινία "Οξυγόνο". Αν κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση στα θεατρικά που έχει παίξει θα δούμε ότι συμμετείχε στα: "Να ζει κανείς ή να μην ζει;", "Μύγα τσε-τσε", "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός", "Ένα καπέλο από ψάθα" αλλά και πολλά άλλα με τελευταία επιτυχία την συμμετοχή του στην παραγωγή που σπάει ταμεία "Άνδρες έτοιμοι για όλα"! Στο κινηματογραφικό πανί κάνοντας μία αναδρομή θα δούμε πως έχει παίξει σε ταινίες όπως "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά", "Μόλις χώρισα", "Ψυχραιμία παιδιά", "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο", "Οξυγόνο" και "Πάμπτωχοι Α.Ε.".
  Στην τηλεόραση, μία από τις πρώτες δουλειές του ήταν ο φανταστικός ρόλος στο (χωρίς νόημα) κομμένο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;". Επίσης συμμετείχε στις σειρές: "Οικογένεια Καράμπελα", "Αέρινες σιωπές", "Το πιο γλυκό μου ψέμα", "Επτά θανάσιμες πεθερές", "Μη μου λες αντίο". Ακόμα ερμήνευσε ρόλους στα "Κρυφά μονοπάτια" που ήδη ανέφερα αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον Τάκη από την σειρά του Mega "Η πολυκατοικία". Έχει κάνει κάποιες δουλειές και στην Κύπρο όπως το "Ζωή ποδήλατο" και "Σε φόντο κόκκινο" στο κανάλι Sigma. Στην Κύπρο επίσης παρουσιάζει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή "Παίζουμε Κυπριακά". Για τις φήμες που ήθελαν κάποιους να κάνουν παράπονα για την παρουσίαση της εκπομπής από τον Γιάννη, δόθηκε η απάντηση πως επιλέχθηκε μετά από την άρνηση 6 Κύπριων ηθοποιών. 
 Όσο για την προσωπική του ζωή, αν και εδώ έχουν ακουστεί κακόβουλα και μη σχόλια, είναι σε σχέση με την πανέμορφη ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη. Κατά πάσα πιθανότητα στο να τα φτιάξουν τους βοήθησε και ο "τηλεοπτικός" τους έρωτας, στην σειρά "Πολυκατοικία". Η πορεία του είναι ανοδική και στις συνεντεύξεις του δείχνει πως η αυθεντικότητα είναι αυτή που μπορεί να σε κάνει καλό στην δουλειά σου, πέρα από το ταλέντο!







                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!