Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φώτης Σεργουλόπουλος: ο παρουσιαστής που αγαπά την Γαλλία!!!



Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν αγαπημένο ηθοποιό αλλά και παρουσιαστή, τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1963 στην Αθήνα,  όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Γαλλία σε σχολή θεάτρου. Το παράξενο είναι όμως ότι έχει συμμετάσχει μόνο σε τρεις παραγωγές σαν ηθοποιός! Το 1996 συμμετείχε στην ταινία εποχής "Καβάφης", το 1999 στην ταινία "Θηλυκή εταιρία" και πιο πρόσφατα, το 2008 συμμετείχε στη ταινία "Μόλις χώρισα". Παρόλα έχουμε απολαύσει το υποκριτικό ταλέντο του και στην τηλεόραση. Μία πιο πρόσφατη εμφάνισή του στην τηλεόραση, ως ηθοποιός, είναι στην σειρά του Mega "Κόκκινο δωμάτιο".


Αν και οι σπουδές του ήταν πάνω στην υποκριτική, η παρουσίαση ήταν αυτή που τον κέρδισε. Πολλές είναι οι εκπομπές  που έχει παρουσιάσει πάντα παρέα με το τηλεοπτικό του ταίρι, Μαρία Μπακοδήμου. Σας υπενθυμίζω ότι έχει παρουσιάσει τις εκπομπές: "Κάτσε καλά" τον Ant1, "Σαν στο σπίτι σας", "Από στόμα σε στόμα", "I love tv" στο Mega, "Tv Tiglon", "Σιγά μην κάτσω να σκάσω" στον Alpha. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Strar όπου παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή "Φώτης-Μαρία Live" κάθε απόγευμα.
 Κλείνοντας, να σας θυμίσω ότι ο Φώτης μαζί με την Μαρία παρουσίασαν τον φαντασμαγορικό ελληνικό τελικό αλλά μετέδωσαν και τον διαγωνισμό της Eurovision το 2007. Είναι ένας πολύ αγαπητός παρουσιαστής και τον τελευταίο καιρό είναι και επιχειρηματίας. Το μαγαζί του που λέγεται "Shamone" και βρίσκεται στο Γκάζι, συγκαταλέγεται στα καλύτερα μαγαζιά των Αθηνών. Το αμερικανικό περιοδικό "Time" γράφει πως το μαγαζί αυτό διαθέτει φαγητό και ποτό ευρωπαϊκών προδιαγραφών! 







                                                                                                Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!