Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Γλώσσα του σώματος: η κοινή γλώσσα όλων των λαών!!!




  Όλοι λέμε και ξαναλέμε για την γλώσσα του σώματος. Με την γλώσσα του σώματος μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον συνομιλητή μας. Σε περίπτωση όμως που ο συνομιλητής μας είναι κάποιο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, τότε θέλουμε να αντιλαμβανόμαστε όλα όσα «εκπέμπει» ο άλλος! Άρα όταν συνομιλούμε με κάποιον/α που μας αρέσει δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος! Να τι πρέπει να προσέχουμε λοιπόν!
  Όταν κοιτάς τον άλλον μην στρέφεις συνεχώς το βλέμμα σου αλλού. Εκτός του ότι μπορεί να δώσεις την εντύπωση ότι βαριέσαι μπορεί να δείξεις ότι φλερτάρεις και άλλους που μπορεί να είναι γύρω σου.
  Μην κοιτάς επίμονα τον άλλο. Θα νιώσει αμηχανία και θα ψάχνετε μήπως έχει κάτι πάνω του και αν είστε για φαγητό θα του/της δημιουργήσετε το φόβο μήπως έχει κολλήσει μαρουλάκι στα δόντια!
  Επίσης, και αυτό για τις κυρίες πιο πολύ, μην είστε πολύ διαχυτικές . Δημιουργεί αρνητική εντύπωση στον άλλο, αλλά τον φέρνει και εύκολα σε δύσκολη θέση.
  Τέλος, μην ασχολείστε συνεχώς με το κινητό σας! Δημιουργεί κάκιστη εντύπωση και αποδεικνύει την αφόρητη βαρεμάρα σας!
  Τώρα λοιπόν αφού σας είπα τι δεν πρέπει να κάνουμε, δείτε μερικά χρήσιμα  tips για τον πώς θα τον «κερδίσετε». Απευθύνομαι στις κυρίες! Λοιπόν κυρίες μου μάθημα 1ο. Αναδείξτε τους καρπούς σας, σας κάνει ευάλωτες. Καλά μην το κάνετε και συνέχεια θα σας περάσει για ξεβιδωμένη!!!
 Μάθημα νούμερο 2. Παίξτε με τα μαλλιά σας. Δείχνει ότι προσέχετε την εμφάνισή σας. Και πάλι προς Θεού μην το παρακάνετε θα σας περάσει για ψώνιο!
  Έπειτα, αγγίξτε τα κοσμήματά σας. Δείχνει ότι θέλετε και ο άλλος να σας αγγίξει. Εδώ κι αν χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν δεν θέλετε να δώσετε δικαιώματα!
  Χαμογελάστε! Ο κανόνας αυτός έχει σίγουρη επιτυχία. Ένα αληθινό χαμόγελο πάντα κερδίζει!
  Και τώρα το μέγιστο μάθημα όλων! Κοιτάξτε σωστά! Κοιτώντας μάτια, χείλη και ξανά μανά μάτια δίνεται ξεκάθαρο σημάδι ενδιαφέροντος!!
  Καλή επιτυχία σας εύχομαι και αν κάτι δεν πάει καλά μην σκάτε…το ίδιο εσείς μαλλί, χαμόγελο, αγγίζω κόσμημα, μαλλί, χαμόγελο, αγγίζω κόσμημα. Και θα τα καταφέρετε!!!





                                                                                           Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!