Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι πιο περίεργες τούρτες!!!

Είναι περίοδος γιορτών και όλοι έχουμε επιδοθεί σε μάχη φαγητών και γλυκών! Τα τραπέζια γεμίζουν με φαγητά αλλά και καλές παρέες που τρων και πίνουν χαρούμενοι! Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να τρώμε, αν δεν είναι γεμάτα τα πιάτα μας δεν περνάμε καλά!!! Όμως δεν είναι όλοι λάτρεις των μελομακάρονων και των παραδοσιακών κουραμπιέδων! Γι' αυτό διάλεξα να σας παρουσιάσω τις πιο περίεργες τούρτες που έχετε δει! Μπορεί να είναι τούρτες γενεθλίων, γάμου αλλά εξακολουθούν να είναι γλυκές και κάθε τι γλυκό προσαρμόζεται σε αυτές τις μέρες. Έτσι λοιπόν κάποιοι "ιδιαίτεροι" πελάτες παρήγγειλαν τα παρακάτω γλυκίσματα: 






Ξεκίνησα από μία νορμάλ παιδική τούρτα. Το αγοράκι είχε πάθος με τα αυτοκίνητα και τι πιο λογικό από μία τούρτα γενεθλίων με θέμα το αυτοκίνητο. Αν σας έλεγα όμως ότι η τούρτα αυτή προοριζόταν για ένα κοριτσάκι;;;









Η τούρτα αυτή μάλλον προοριζόταν για κάποιον που παντρευόταν την επόμενη μέρα και οι φίλοι του τον παρότρυναν να κάνει κάτι πιο extreme την τελευταία νύχτα της ελευθερίας του!!!


















Τώρα αυτή είναι τούρτα γάμου, εκδίκησης ή διαζυγίου;;;


















Αυτή μάλλον έχει σχέση με την από πάνω φωτογραφία! Η σύζυγος έκανε πάρτυ για τον χαμό του συζύγου της μάλλον!!!! 













Να φανταστώ ότι αυτή η τούρτα θα έχει παρόμοια τιμή με τα i-pad;;; Γιατί αν είναι έτσι δεν παίζει να τσιμπήσω ούτε ένα κομματάκι!!!













Με αυτή την τούρτα τιμάμε την ελληνική ύπαιθρο αλλά και τα χιλιάδες κατσικάκια που χάθηκαν στο βωμό του Πάσχα!!!


















Αυτός ο κύριος μάλλον είχε το καλύτερο μασάζ της ζωής του που αποφάσισε να το γιορτάσει!!!!!















Κλείνω με την τούρτα που είναι αφιερωμένη στους κολλημένους με τα βιντεοπαιχνίδια...











Ελκυστικές ή αποκρουστικές αυτές ήταν οι πιο περίεργες που μερικοί παρήγγειλαν για να γιορτάσουν κάποια σημαντική τους στιγμή!!


                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!