Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση για την αγαπημένη μας Αλίκη Βουγιουκλάκη!!!



Σε ένα "ζεστό" χώρο στο κέντρο της Αθήνας έγινε χθες μια φανταστική εκδήλωση προς τιμήν της μεγάλης μας ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μιλάω για το μαγαζί Pinocchio που βρίσκεται στα Εξάρχεια. Στο Pinocchio λοιπόν το χθεσινό κρύο βράδυ έγινε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πιο δημοφιλή ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποτέλεσε ορόσημο και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο!!!


Για την βραδιά εργάστηκαν σκληρά ο γιος της Αλίκης Γιάννης Παπαμιχαήλ αλλά και ο Νίκος Βασιλάκης. Η εκδήλωση σε μετέφερε σε μια άλλη εποχή καθώς καλεσμένοι ήταν άνθρωποι του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου. Κατά τις 11 το βράδυ έφτασαν στην εκδήλωση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και ο συνεργάτης του Νίκος Βασιλάκης. Η εκδήλωση έγινε για να γιορτάσουν το άνοιγμα της σελίδας Aliki Vougiouklaki Yannis Papamichail στο facebook. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός άλλων και οι μεγάλοι μας ηθοποιοί Κώστας Βουτσάς και Μάρθα Καραγιάννη. 

Ο χώρος ήταν γεμάτος από φωτογραφίες της Αλίκης. Υπήρχε όμως και το φόρεμά που φόρεσε στην παράσταση Evita. Τέλος, τις φωτογραφίες μας εξασφάλισε ο ΧΚΠ. Τον ευχαριστώ πολύ!




                                                                                                  Themis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!