Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μαίρη Συνατσάκη: μία rock πριγκίπισσα!!!






Είναι μεγάλη η χαρά μου σήμερα που θα σας παρουσιάσω μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες, τη Μαίρη Συνατσάκη! Η Μαίρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι από την Κρήτη (Συνατσάκη λέμε) και η μητέρα της από την Μάνη. Έχει μια δίδυμη αδερφή (πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος;) με την οποία όπως λέει δεν μοιάζει καθόλου! Δύο από τις αδυναμίες της είναι τα cupcakes και τα τατουάζ. Το "μικρόβιο" της μουσικής την ακολουθούσε πάντα. Στο σχολείο συμμετείχε σε ένα συγκρότημα. Αλλά το τέλος της από εκεί ήταν άδοξο καθώς κατάλαβε πως δεν είχε μέλλον σαν τραγουδίστρια! Αν αναρωτιέστε για το υπέροχο σώμα που διαθέτει ενημερωτικά σας λέω ότι έχει ασχοληθεί με: στίβο, volley, ακοντισμό, ρυθμική γυμναστική αλλά και χορό! (δηλαδή πιο πολυάσχολη πεθαίνεις!!). Και δεν σταματάμε εκεί. Σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτό όμως που τελικά την κέρδισε είναι ο χώρος της showbiz.


Το 2005 ξεκίνησε να παρουσιάζει εκπομπές στο MAD. Όπως έχει πει και η ίδια, το βιογραφικό είχε μορφή αλά Βασιλάκης Καΐλας και δεν περίμενε να επικοινωνήσουν μαζί της! Όμως επικοινώνησαν μαζί της και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Μετά το MAD ήρθε η παρουσία της στο backstage του X-factor. Ακολούθησε η υποδοχή των υποψηφίων στο "green room" του Dancing with the stars 2. Εκεί φάνηκε και το ταλέντο της στο χορό αφού με μία guest εμφάνισή της απέσπασε θετικές κριτικές! Μετά και από αυτό ήρθαν οι προτάσεις από το Mega. Την σεζόν 2011-12 ήταν στο Πρωινό mou ενώ την φετινή σεζόν θα την δούμε στο ρόλο της παρουσιάστριας στον μαγειρικό διαγωνισμό "Master Chef". Όμως το MAD δεν λείπει από την ζωή της. Ενεργή είναι η συμμετοχή της κάθε χρόνο στα Mad Music Video Awards όπου πέρσι την είδαμε συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του Θέμη Γεωργαντά αλλά την απολαύσαμε και σαν τραγουδίστρια σε ένα mix με τις Μέλισσες. Άλλη μία δουλειά που έχει κάνει είναι η συμπαρουσίαση του Mad walk. Τώρα διαθέτει και ένα blog (Mary-Land Blog) με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.




Από ότι ξέρουμε είναι με τον Μύρωνα Στρατή εδώ και αρκετό καιρό. Είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι και η Μαίρη έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα video clip του. Εγώ εύχομαι στην Μαίρη να είναι πάντα καλά, να έχει επιτυχίες και το Master Chef που ξεκινά στις 24 Δεκεμβρίου να σκίσει!!!
Οι δίδυμες Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη










                                                                                                  Themis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!