Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σκάλες, σκάλες, σκάλες όλο τέχνη!

Η πρώτη αντίδραση αρκετών ανθρώπων όταν βλέπουν σκάλες δεν είναι και η καλύτερη... Και μόνο στη σκέψη του ανεβάσματός τους λαχανιάζουν. Υπάρχουν δε και αυτοί που τις φοβούνται για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Ειδικά οι ελικοειδείς σκάλες μπορούν να προκαλέσουν και ίλιγγο! Ο Φρόιντ μάλιστα είχε ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί τους και τις είχε μελετήσει! Αν και αποτελούν πρόκληση για κάθε αρχιτέκτονα καθώς είναι απαιτητικές στην κατασκευή τους, ωστόσο είναι πολύ εντυπωσιακές και έχουν υπάρξει πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες-αρχιτέκτονες δίνοντας αποτελέσματα απείρου κάλλους... Αναμφισβήτητα ακόμα και απλές οι ελικοειδείς σκάλες αποτελούν στολίδι κάθε κτιρίου. Θαυμάστε τις!
Μ.

Αυτό θα πει Kinder έκπληξη.....



Το βίντεο που θα δείτε είναι αληθινό! Ενώ ένα κανονικό αυγό μπορεί να ζυγίζει 60 περίπου γραμμάρια αυτό το αυγό ζυγίζει πάνω από 100 γρ. Αυτό το αυγό αν και θα μπορούσε να προέρχεται από στρουθοκάμηλο, ωστόσο το γέννησε κότα (την καημένη και μετά λέει ο Τρύφωνας "ξεπατώθηκα")!!!!!! Και η είδηση δεν σταματάει εδώ! Δεν θα πιστεύετε τι βγαίνει μέσα από το αυγό όταν το σπαν!!! Και όταν δείτε το βίντεο τότε θα καταλάβετε γιατί σαν τίτλο έβαλα "Kinder έκπληξη"!!!





                                                                                               Themis

Σύννεφο εσωτερικού χώρου!

Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας μέσα σε σύννεφο.. Όσοι το έχουν ζήσει μιλούν για μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει κανείς... Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο καθώς απαιτεί να βρεθούμε σε μεγάλο υψόμετρο και να είμαστε και αρκετά τυχεροί. Επειδή λοιπόν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, ο Ολλανδός Berndnaut Smilde κατάφερε να εφεύρει μια μέθοδο και να σχηματίσει ένα μικρό σύννεφο στη μέση ενός δωματίου! Μπορεί να διατηρείται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα ωστόσο η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι το λιγότερο μαγευτική! Δεν είναι όμως και τόσο εύκολη η δημιουργία του, απαιτούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις φωτισμού και θερμοκρασίας. Μόλις αυτές επιτευχθούν ο καλλιτέχνης ψεκάζει ελαφρά με ένα μηχάνημα ομίχλης και ξαφνικά εμφανίζεται το σύννεφο! Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια!
Μ.

Έδεσαν επιβάτη αεροπλάνου επειδή ήταν μεθυσμένος!!!




Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν βλέπατε έναν συνεπιβάτη σας κάπως έτσι;;; Σίγουρα θα νομίζατε ότι κάτι δεν πάει καλά! Αν όμως ο κύριος αυτός ήταν μεθυσμένος και δεν σας άφηνε σε ησυχία δεν θα βοηθούσατε να το δέσουν στην καρέκλα του;; Ο εν λόγω επιβάτης από την αφετηρία του ως την Νέα Υόρκη έμεινε έτσι! Αφού αγόρασε οτιδήποτε περιείχε αλκοόλ από τα αφορολόγητα του αεροδρομίου και τα κατανάλωσε, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της πτήσης του. Εκεί λοιπόν άρχισε να τρομοκρατεί τον κόσμο πως το αεροπλάνο πέφτει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προσπάθησε να πνίξει την γυναίκα που καθόταν δίπλα του! Έτσι τον έδεσαν με μονωτική ταινία στην θέση του και τον φίμωσαν μέχρι που στην Νέα Υόρκη τον παρέλαβε η αστυνομία! Την φωτογραφία τράβηξε άλλος επιβάτης της πτήσης και από την στιγμή που την ανέβασε στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει πανικό επισκέψεων!! Η είδηση έχει κάνει τον γύρω του κόσμου και στα δελτία ειδήσεων του κόσμου!!




                                                                                                 Themis

Ένας πολύ παράξενος κήπος...!!

Όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας μια βόλτα στο δάσος και έχουμε ευχαριστηθεί τα ψηλά, καταπράσινα δέντρα με τον όμορφο ίσκιο τους και το μεγάλο τους φύλλωμα! Ο κήπος όμως που θα δείτε παρακάτω δεν είναι σαν τους άλλους... Μπορεί να αποτελείται από δέντρα αλλά καθόλου συνηθισμένα καθώς είναι... ανάποδα! Καλά διαβάσατε! Ο κορμός τους είναι στο έδαφος και η ρίζα τους στον αέρα, και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι και γεμάτες άνθη! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο το οποίο όμως δεν είναι αποτέλεσμα της μητέρας φύσης αλλά των Steve και Cindy Bowhay. Λόγω μιας κατολίσθησης που συνέβη το 1984 σε μια συγκεκριμένη περιοχή, τα δέντρα της έπρεπε να κοπούν. Οι δύο αυτοί άνθρωποι λοιπόν συγκέντρωσαν τα κομμένα δέντρα και τα αναφύτευσαν μετατρέποντάς τα σε φυσικές γλάστρες. Τα δέντρα αυτά που ονομάζονται "Flower Towers" ("Πύργοι Λουλουδιών"), φτάνουν τα 100 σε αριθμό και στολίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο το πάρκο Glacier Gardens στην Αλάσκα.


Μ.

Φάρσα που μπορεί να σε αφήσει στον τόπο!!!

Στο εξωτερικό το έχουν χάσει εντελώς το μυαλό τους! Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στην Αργεντινή έβαλαν ζόμπι νύφες αλλά και φαντάσματα σε αυτοκίνητα κάποιων ανθρώπων και τους "έκοψαν την χολή". Είναι από τις πιο τρομακτικές φάρσες που έχω δει και πιστεύω πως αν δεν είχα πεθάνει μετά από τέτοια φάρσα θα είχα σπάσει στο ξύλο αυτούς που το σκέφτηκαν! Ωστόσο είναι ξεκαρδιστικές οι αντιδράσεις των θυμάτων! Δείτε το βίντεο και γελάστε (αφού δεν το ζήσατε εσείς)!!! 
                                             


                                                                                               Themis




ΖώΔιΑ...

Σάββατο 5 Ιανουαρίου, νέα μέρα νέα όψη φυσικά! Για σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με το τετράγωνο του Ήλιου με ποια άλλη εκτός από τη Σελήνη που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα. Δεν τη λέτε κι από τις καλύτερες όψεις που θα μπορούσαμε να έχουμε αφού θα "χαρίσει" νευρικότητα, ακεφιά και μια κάποια ανησυχία. Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να τα αποκτήσουμε. Ε αυτά τα δύο αύριο ίσως και να συγκρουστούν. Μπορεί και να υπάρξει μια επιθετικότητα στην επικοινωνία μας με τους άλλους και κυρίως με το αντίθετο φύλο. Δείξτε λίγη υπομονή και προσπαθήστε να κατανοήσετε τι κρύβετε πραγματικά πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων και των καταστάσεων. Ελαφρώς σκούρα και τεταμένα τα πράγματα, μην ανησυχείτε όμως, είμαι σίγουρη ότι όλοι θα τα βγάλουμε για μια ακόμη φορά πέρα αφού δε μασάμε με τέτοια! Να έχετε μια καλή μέρα λοιπόν και κουράγιο, θα περάσει!
Μ.

Εφημερίς Παρελθόντος!!!



Ο μικρός βοηθός μου και εγώ σας φωνάζουμε πως σήμερα είναι Σάββατο 5 Ιανουαρίου και τα νέα είναι καυτά!!! Πάμε να δούμε τι έγινε σαν σήμερα...




Σαν σήμερα το 1914 η βιομηχανία αυτοκινήτων Ford ανακοινώνει πως ορίζει ως κατώτερο μισθό τα 5$!







  


Στις 5 Ιανουαρίου 1933 ξεκινά στο Σαν Φρανσίσκο, η κατασκευή της γέφυρας "Golden gate". 








Σαν σήμερα το 2009 η τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" επιτίθεται σε αστυνομικούς στην Αθήνα. Χρησιμοποιήθηκαν 31 σφαίρες και 1 χειροβομβίδα και η επίθεση έγινε στο Υπουργείο Πολιτισμού.










Σαν σήμερα το 1933 γεννήθηκε ο σπουδαίος καθηγητής και συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο.










Και κλείνω με τα γενέθλια του μεγαλύτερου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά! Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1972 στην Κέρκυρα.













                                                                                                  Themis

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Είναι τα στρουμφάκια κομμουνιστές;;;

Από την αρχή θέλω να πω ότι το κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν έχει σκοπό να θίξει κανέναν και καμία πολιτική άποψη! Αφού το ξεκαθάρισα λοιπόν ξεκινάω! Είναι τα στρουμφάκια λοιπόν κομμουνιστές;;; Και εγώ απόρησα όταν το είδα. Σας δίνω λοιπόν μερικά στοιχεία και μετά τα συμπεράσματα δικά σας! 1)Τα στρούμφ δεν έχουν κάποια επίσημη θρησκεία, άρα είναι άθεοι! 2) Το παιδικό δεν έχει ρατσιστικές αντιλήψεις, 3) όλα τα στρουμφάκια είναι στην ίδια κοινωνική τάξη χωρίς διακρίσεις. 4) Φοράν όλα σχεδόν τις ίδιες στολές, 5) μοιράζονται όλα τα αγαθά εξ'ίσου και δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο. Σαν 6ο στοιχείο σας επισημαίνω ότι η "κοινωνία" των Smurfs είναι δομημένη έτσι ώστε κάθε Smurf να έχει το δικό του επάγγελμα. 
Το τελευταίο στοιχείο που σας εφιστώ την προσοχή είναι ότι ο Δρακουμέλ κυνηγούσε τα Στρουμφ όχι για να τα φάει αλλά για να δημιουργήσει χρυσό από αυτά. Έτσι ο Δρακουμέλ είναι ο εκπρόσωπος του καπιταλισμού που εκμεταλλεύεται τα κατώτερα στρώματα προς το συμφέρον του! Και για να κλείσω, θα επαναλάβω πως το κειμενάκι μου είχε στόχο να διασκεδάσει και όχι να θίξει κάποιον. Άλλωστε asinARTitoi δεν είμαστε;;;





                                           Themis

Πορτραίτο για καλό σκοπό!

Το πορτραίτο για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα κρύβει μια ολόκληρη ιστορία πίσω του.. Για το λόγο αυτό θα σας πάω πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 2004, όταν ένας άντρας βρίσκεται αναίσθητος πίσω από ένα εστιατόριο στο Richmond Hill της Gerogia. Πάνω του δεν υπήρχαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα ενώ ήταν τυφλός σχεδόν λόγω καταρράκτη. Ο ίδιος δεν ήξερε ποιος είναι... Μετά από αρκετούς μήνες παρακολούθησης από ειδικούς γιατρούς και ψυχολόγους διαγνώστηκε ότι έπασχε από διασπαστική αμνησία. Έτσι λοιπόν χωρίς να γνωρίζει ούτε το όνομά του, υιοθέτησε το ψευδώνυμο Benjaman Kyle και ξεκίνησε την αναζήτηση του εαυτού του. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, αντιστοίχιση δακτυλικών αποτυπωμάτων, τεστ DNA και εμφάνισή του στην τηλεόραση κανείς δεν τον αναγνώρισε κι έτσι μέχρι σήμερα αγνοεί το ποιος είναι. Δεν μπορεί να έχει ούτε κοινωνική ασφάλιση ούτε τραπεζικό λογαριασμό αφού για το κράτος είναι ο άνθρωπος-φάντασμα.
Η ιστορία του ευαισθητοποίησε τον καλλιτέχνη Miguel Endara, ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει το πορτραίτο του με στίξη, μια ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που περιλαμβάνει ένα στυλό και πολλή υπομονή. Για να το ολοκληρώσει χρειάστηκε 138 ώρες με 4,25 κουκκίδες ανά δευτερόλεπτο, ενώ συνολικά το έργο αποτελείται από 2,1 εκατομμύρια κουκκίδες! Σκοπός του καλλιτέχνη είναι φυσικά το πορτραίτο να πουληθεί και τα χρήματα να διατεθούν στον Benjaman ώστε να καταφέρει να βρει την πραγματική του ταυτότητα. Μακάρι όλα να πάνε καλά!
Μ.

Δείτε με ποιον τρόπο μπορεί να σας περάσει ο πονοκέφαλος!



Ο πονοκέφαλος ταλαιπωρεί τους περισσότερους από εμάς! Είναι μία άσχημη αίσθηση που σε κρατά μακρυά από κάθε σου ασχολία! Κάποιες φορές μάλιστα οι πονοκέφαλοι είναι τόσο έντονοι που δεν μπορούμε ούτε τα μάτια μας να ανοίξουμε! Η επιστήμη όμως έχει προχωρήσει και κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα για την δραστική αντιμετώπιση αυτού του πόνου! ΤΡΊΧΕΣ θα πω εγώ! Θυμάστε το ρητό που λέει: "Πονάει μάτι, βγάζει μάτι;" ένα τέτοιο πράγμα θα σας προτείνω! Μία είναι η λύση και έρχεται από την Μοζαμβίκη! Ο μάγος μιας φυλής μας προτείνει ένα δραστικό τρόπο για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου!
 Φυσικά και αστειεύομαι, είναι ένα από τα βίντεο που έσπασε τα ταμεία στο διαδίκτυο το 2012...





                                                                                                  Themis

  

Ξενοδοχείο με θέα που κόβει την ανάσα!

Υπάρχουν άνθρωποι που χρυσοπληρώνουν τις διακοπές τους μόνο και μόνο για να έχουν την όμορφη θέα του προορισμού τους στο πιάτο τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα την πληρώσετε θέλετε δε θέλετε γιατί η θέα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ξενοδοχείου. Ελβετικές Άλπεις κι ένα μικρό ξύλινο σαλέ κυριολεκτικά σκαρφαλωμένο  σε μια πλαγιά τους. Στην περιοχή Appenzellerland της Ελβετίας δεν υπάρχει κάτοικος που να μη γνωρίζει το επονομαζόμενο "ξενοδοχείο των βράχων" που ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό τοπίο. Αν και διαθέτει μικρό αριθμό δωματίων, αυτά είναι κλεισμένα πριν καν πέσουν τα πρώτα χιόνια! Οι επισκέπτες όμως που καταφέρνουν να φτάσουν σε αυτό καθώς η ανάβαση είναι δύσκολη και πολύωρη, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους θαυμάζοντας την εκπληκτική θέα. Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος σας προς τα εκεί και το επιτρέψει και η τσέπη σας καθώς πρόκειται για ξενοδοχείο πολλώ αστέρων, επισκεφθείτε το και θα με θυμηθείτε!
Μ.

ΖώΔιΑ...

Γεια σας! Παρασκευή επιτέλους σήμερα, 4 Ιανουαρίου. Ένα σωρό όψεις έχουμε σήμερα γι' αυτό θ' αρχίσω αμέσως! Η Σελήνη βρίσκεται πλέον στο Ζυγό πράγμα που σημαίνει ότι η διπλωματία, η κοινωνικότητα και οι φιλικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα θα συνεργαστείτε αλλά θα πρέπει να έχετε και συναισθηματική αρμονία και ισορροπία για ν' αντέξετε. Επόμενη όψη είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Τόλμη, ψυχικό σθένος, δύναμη και αποφασιστικές κινήσεις. Και περνάμε σε επίσης τρίγωνο, αυτό της Σελήνης πάλι με το Δία αυτή τη φορά. Ευχάριστη διάθεση, διασκέδαση, περιπέτεια, ταξίδια, αισιοδοξία και χαρά. Θα κλείσουμε με μια αντίθεση στην οποία και πάλι πρωταγωνιστεί η Σελήνη με συμπρωταγωνιστή τον Ουρανό. Απρόοπτες καταστάσεις, εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες αρνητικές εξελίξεις που αφορούν τον ηλεκτρισμό και την τεχνολογία. Οι επιδράσεις τους μπορεί να προκαλέσουν στάσεις και απεργίες που θα ταλαιπωρήσουν το κοινό. Ανάμεικτη λοιπόν η σημερινή ημέρα έχει λίγο απ' όλα. Εσείς οπλιστείτε μα ψυχραιμία και υπομονή και όλα θα τ' αντιμετωπίσετε!
Μ.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι υπάρχει μέσα σε μια γυναικεία τσάντα!!!

Αυτή η τσάντα μπορεί να σας φαίνεται αθώα...αλλά μόνο αθώα δεν είναι... Δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι έχει βρεθεί μέσα σε γυναικείες τσάντες! Από καλλυντικά μέχρι και εργαλεία έχουν βρεθεί και ο λόγος για τον οποίο ήταν εκεί μέσα είναι άγνωστος! Η μεγαλύτερη απορία όλων των αντρών και εμένα φυσικά είναι πως μπορούν μέσα σε αυτό το χαμό που επικρατεί εκεί μέσα να βρουν αυτό που θέλουν; Και εκτός αυτού, ΠΩΣ χωράν όλα αυτά εκεί μέσα; Το μαγικό δισάκι έχουν δηλαδή; 







                                                                                                Themis

Εφημερίς Παρελθόντος!!!



Καλή σας μέρα! Έρχομαι γεμάτος ενέργεια να σας πω τι έγινε σαν σήμερα σε όλο τον κόσμο! 4 Ιανουαρίου σήμερα και τα νέα αν και παλιά μυρίζουν φρεσκάδα!!!





Σαν σήμερα το 1887 η Ελλάδα είχε εκλογές (περίεργο θα μου πείτε!) στις οποίες νίκησε ο Χαρίλαος Τρικούπης.












Στις 4 Ιανουαρίου 1899 ιδρύθηκε η εφημερίδα "Θάρρος" που θα εκδίδεται στην Καλαμάτα.













Σαν σήμερα το 1956 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει κόμμα με όνομα ΕΡΕ (Εθνική Ριζοσπαστική Ένωσις).












Στις 4 Ιανουαρίου του 1643 γεννήθηκε ο μεγάλος Άγγλος φυσικός και μαθηματικός Ισαάκ Νεύτων.














Κλείνω με την εθνική μέρα ανεξαρτησίας της Μιανμάρ/Βιρμανίας που έχει καθορισθεί να γιορτάζεται στις 4 Ιανουαρίου.







                                                                                                  Themis

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται η πιο καυτερή βότκα στον κόσμο!!!




Αυτή λοιπόν είναι η Naga Chilli Vodka! Για τους λάτρεις των καυτερών γεύσεων θα είναι η επιτομή όσων έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα! Η ποικιλία Naga Jolokia είναι η πιο καυτερή και έρχεται να ταράξει τους ουρανίσκους μας! Η ζύμωση της βότκας γίνεται μέσα σε πολλά κιλά καυτερής πιπεριάς. Μετά από καιρό που βρίσκεται η βότκα εκεί μέσα, το ποτό παίρνει ένα καραμελένιο χρώμα, αλλά η γεύση του μόνο καραμελένια δεν είναι! Στην κλίμακα μέτρησης θερμότητας του chilli αυτό το ποτό φτάνει στους 250000 βαθμούς!!
  Όσοι έχουν δοκιμάσει αυτό το διαβολικό κατά την γνώμη μου ποτό, δήλωσαν πως με ένα σφηνάκι καίγονται τα ούλα και η γλώσσα είναι σαν να την τσίμπησαν πολλά μυρμήγκια! Τα μάτια "γουρλώνουν" και τα χείλη τα αισθάνθηκαν σαν να έχουν διπλασιαστεί! Τι να πω; Καλή επιτυχία στους θαρραλέους δοκιμαστές!



                                                                                                  Themis

Τέχνη με..μαθηματική ακρίβεια!

Νομίζετε ότι τα μαθηματικά είναι μόνο πράξεις και υπολογισμοί που ο μόνος σκοπός που έχουν είναι να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη; (τουλάχιστον τη μαθητική...) Κι όμως! Οι πράξεις αυτές μπορούν να γίνουν τέχνη και μάλιστα να διακοσμήσουν δημόσιους δρόμους! Συγκεκριμένα μόνο μερικά αυτοκόλλητα χρειάστηκε ο καλλιτέχνης Aakash Nihalani για να κάνει τα μαθηματικά να βρουν τη χρηστική εφαρμογή τους. Το μόνο που έκανε ήταν να τοποθετήσει μερικά αριθμητικά σύμβολα ανάμεσα σε πόρτες, παράθυρα και κάδους απορριμάτων και έτοιμο το καλλιτεχνικό του δημιούργημα! Έξυπνο αλλά και πρακτικό ειδικά αν έχετε παιδιά που πηγαίνουν δημοτικό..
Μ.

Η αμακιγίαριστη ελληνική showbiz!!!


Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες των γυναικών! Μπορούν για ώρες να χαζεύουν στα μαγαζιά τα προϊόντα μακιγιάζ. Αλλά επίσης μπορούν να μείνουν για ώρες μπροστά στον καθρέφτη και να καλλωπίζονται. Τι γίνεται όμως όταν δεν βάφονται; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι ή το μακιγιάζ τις μεταμορφώνει; Το ίδιο ισχύει και για τις επώνυμες! Οι εποχές που διέρρεαν φωτογραφίες από διάσημες κυρίες αμακιγιάριστες και γινόταν αμέσως χαμός πέρασαν. Το "μη" μακιγιάζ είναι η νέα μόδα και σε αυτό συμβάλλει και το Twitter. Ιδιαίτερα η Κατερίνα Ζαρίφη "προκάλεσε" όλες τις επώνυμες να καθιερώσουν μία "no make up day". Η "μόδα" αυτή αμέσως εξαπλώθηκε και για ένα διάστημα δεν προλαβαίναμε τις φωτογραφίες διάσημων κυριών που πόζαραν με την φυσική τους ομορφιά! Τα σχόλια δικά σας...



Δύο σύμβολα της μόδας (Δέσποινα Βανδή και Τζένυ Μπαλατσινού) μας δείχνουν την φυσική τους ομορφιά η οποία είναι εξίσου καλή με την λίγο πιο "επιμελημένη" τους εμφάνιση!












Μπορεί να θεωρηθεί και ως η "πρέσβειρα" αυτής της κίνησης! Είναι η διδάξασα Κατερίνα Ζαρίφη που αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της.












Κλείνω και με άλλες διάσημες κυρίες που δεν διστάζουν να μας ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ.
                                                                 















                                                                                             Themis