Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τα 8 πιο ιδιόμορφα ξενοδοχεία του πλανήτη! Σε κάποια από αυτά ελάχιστοι θα ήθελαν να μείνουν!



Είναι σίγουρο ότι λίγο ή πολύ όλοι έχουμε μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο. Οι χώροι αυτοί έχουν συνδεθεί με τις διακοπές κατά κύριο λόγο. Υπάρχουν ξενοδοχεία για ακριβά και φτηνά γούστα, με πολυελαίους ή χωρίς, με πισίνες ή ιδιωτικές παραλίες. Σαν αυτά τα ξενοδοχεία που ακολουθούν όμως, παρόμοια δεν υπάρχουν! 







Αυτό είναι ένα παγωμένο ξενοδοχείο στη Σουηδία. Τα πάντα εκεί (έπιπλα, τοίχοι, σκεύη) είναι κατασκευασμένα από πάγο. Και όπως μπορείτε να καταλάβετε αυτό το ξενοδοχείο λειτουργεί μόνο την χειμερινή σεζόν καθώς το καλοκαίρι υπάρχουν μικρά τεχνικά προβλήματα (λιώνουν τα πάντα)!





















Αυτό το δημιούργημα ξεκίνησε ως μορφή τέχνης και κατέληξε...ξενοδοχείο! Οι πλωτές αυτές εξέδρες διαμορφώθηκαν σε δωμάτια και καλούν να περάσεις μια περιπέτεια με μια ξεχωριστή διαμονή!




















Ερχόμαστε και πάλι στην Σουηδία όπου συναντάμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Με λίγα χρήματα οι "τρελοί" τουρίστες θα μπορούν να απολαύσουν ό,τι ανέσεις μπορεί να προσφέρει μια τέτοια καλύβα!























Περνάμε στην Καππαδοκία όπου αυτό το ξενοδοχείο δέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει σε δωμάτιο που έχει λαξευτεί σε βράχο.




Στη Σουηδία και πάλι που μάλλον ένα νορμάλ ξενοδοχείο δεν έχει. Συναντάμε και πάλι δωμάτια-υποβρύχια όπου μπορείς να κοιμάσαι και η κουτσομούρα να σε "παίρνει μάτι"! 



Φτάνοντας μετά από ώρες ταξιδιού στην Αυστραλία αυτό που θες είναι να μείνεις σε ένα καλό ξενοδοχείο. Αν όμως τα δωμάτια έχουν τη μορφή αποχέτευσης; Τι κάνεις; Εύχεσαι να μην έχουν και την μυρωδιά αλλά μόνο την μορφή αποχέτευσης;;;




Στην Ιαπωνία αν δεν έχετε πολλά λεφτά αλλά έχετε γερά νεύρα, πηγαίνετε να μείνετε σε αυτές τις κάψουλες! Παίρνετε εισιτήριο από αυτόματο πωλητή, βάζετε τα πράγματά σας σε φοριαμό και μπαίνετε στην κάψουλα που έχει κρεβάτι και τηλεόραση!





























Κλείνω με το πιο περίεργο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Γερμανία. Τα δωμάτια τι άλλο μπορεί να είναι εκεί εκτός από κελιά φυλακής; Κλείστε λοιπόν δωμάτιο και ζήστε μια "φυλακισμένη" ελευθερία!






















                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!