Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχουν άγνωστες πληροφορίες για τον Σάκη Ρουβά;




Όπως βλέπετε και στο μπλουζάκι του, ο Σάκης Ρουβάς είναι ο νούμερο ένα Έλληνας καλλιτέχνης των τελευταίων είκοσι χρόνων! Το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο. Ο Αναστάσιος (Σάκης) Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου 1972. Έχει δύο αδέρφια, τον Βασίλη και τον Τόλη. Πρώτη φορά που έδειξε το ταλέντο του ήταν στην παράσταση "Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι" αλλά οι συμπρωταγωνιστές του δεν ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο τους. Στην κιθάρα είναι αυτοδίδακτος και πρότυπό του ήταν ο Έλβις Πρίσλεϊ. Οι γονείς του χώρισαν και στα 15 του δούλευε για να στηρίζει οικονομικά την μητέρα του. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζαμε είναι ότι από μικρός ασχολήθηκε με το μπαλέτο και κέρδισε και πολλά βραβεία! Ταλέντο είχε και στο άλμα επί κοντώ και συμμετείχε και στην εθνική ομάδα. 
Πρώτη του εμφάνιση ως τραγουδιστής έκανε στην Αθήνα το 1991. Αργότερα έγινε γνωστός μέσα από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι "Πάρ'τα". Το πιο περίεργο είναι πως αν και ήρθε τελευταίος στον διαγωνισμό, μάλλον είναι ο μόνος που μας έμεινε από τότε! Από εκεί και πέρα ξεκίνησε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και γύρω του άρχισε να δημιουργείται ένα fun club με φανατικές "Ρουβίτσες"!





Το 2004 αν και είχε επιλεγεί άλλος για να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, του έγινε απευθείας ανάθεση. Στην Τουρκία κατέκτησε την 3η θέση. Το 2006 παρουσίασε την Eurovision της Αθήνας μαζί με την Μαρία Μενούνος. Και τέλος, το 2009 μας εκπροσώπησε για δεύτερη φορά στην Eurovision της Μόσχας όπου βρέθηκε στην 7η θέση με το "This is our night". Έχει συμμετάσχει και σε κινηματογραφικές ταινίες. Όμως έχει παρουσιάσει και το X-factor του Ant1 με μεγάλη επιτυχία.


Για την δικογραφία του είναι δύσκολο να μιλήσουμε καθώς είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα κάποιο θα ξεχνούσα! Γι'αυτό λοιπόν θα σας μιλήσω με νούμερα. Έχει κυκλοφορήσει 18 ολοκληρωμένα άλμπουμ, 15 singles. 9 συλλογές έχουν κυκλοφορήσει στην πορεία της καριέρας του και έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε 8 παραγωγές. Τα βραβεία που έχει πάρει είναι: 6 στα βραβεία Αρίων, 14 στα Mad Video Music Awards και 2 στα βραβεία Status Άνδρες της χρονιάς! 


Με την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει την μικρή Αναστασία το 2008. Από τότε απέκτησαν τον Ρουβά τζούνιορ και μόλις σήμερα η Κάτια έφερε στον κόσμο άλλο ένα υγιέστατο μωράκι! Να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και να είναι πάντα όλοι καλά!



                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!