Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δείτε πώς να κάνετε πιο ευχάριστη τη δουλειά γραφείου!

Όσοι από εσάς δουλεύετε σε γραφείο, μάλλον βρίσκετε το χώρο εργασίας σας λίγο μονότονο και βαρετό αφού είναι απλώς ένα γραφείο που δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια διαμόρφωσης ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Εξαρτάται βέβαια και από τον εργοδότη σας. Είτε είναι ελαστικός είτε όχι, εμείς σας προτείνουμε μικρές και άκρως διασκεδαστικές λύσεις για να δώσετε μια ευχάριστη νότα στην καθημερινή εργασιακή σας ρουτίνα!
Ξεκινάμε με μια πρωτότυπη ξύστρα-μύτη που σας θυμίζει τι δεν πρέπει να κάνετε!
Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε το σελοτέιπ και τους συνδετήρες σας βάζοντάς τα στη θέση τους!

Θέλετε να στολίσετε το γραφείο σας με ένα φυτό που όμως να μη θέλει πολλή φροντίδα και να μη μαραίνεται; Δοκιμάσατε το στυλό-κάκτο;
Για εσάς που μια οικολογική τάση την έχετε υπάρχει το φωτιστικό-γλάστρα που βοηθάει και το φυτό να αναπτυχθεί γρηγορότερα!
Και για τους πολύ φυσιολάτρες έχουμε γλάστρα και ενυδρείο μαζί, χλωρίδα και πανίδα σε ένα!
Και περνάμε τώρα σε ένα από τα αγαπημένα μου που χρησιμοποιείται άνετα και εκτός γραφείου καθώς συνδυάζει μ' έξυπνο τρόπο δύο αγαπημένες απολαύσεις, τον καφέ με το συνοδευτικό του μπισκοτάκι!
Δεν πίνετε καφέ αλλά τσάι; Υπάρχει λύση και για εσάς, την οποία φέρνει ο πιγκουίνος, καθώς ανεβοκατεβάζει το φακελάκι σας στο καυτό νερό με χρονόμετρο!
Και αυτό το αντικείμενο το αγαπώ! Είναι για τις δύσκολες ώρες που ο ύπνος φαντάζει η μοναδική λύση σε κάθε πρόβλημα. Άλλωστε λίγη ξεκούραση μας κάνει πιο αποδοτικούς!
Και κλείνουμε με κάτι που δεν ξέρω κατά πόσο θα σας βοηθήσει στο γραφείο αφού μάλλον μια μικρή λιγούρα θα σας τη φέρει, τουλάχιστον στην αρχή...




 Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!