Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Όλοι αγαπάν την Ελένη Φουρέιρα!!!


Η Ελένη είναι αγαπημένη νέα τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Ασχολήθηκε 3 χρόνια με το θέατρο και έκανε μαθήματα κιθάρας. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας αλλά πάντα πίστευε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι! Στα 18 της λοιπόν αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Ένα χρόνο αργότερα της έγινε πρόταση να γίνει μέλος μαζί με την Μαρία Μακρή και την Αλκμήνη Χατζηγιάννη το συγκρότημα Mystique. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ αλλά όπως δήλωσε αυτή η εμπειρία την βοήθησε για την εξέλιξη της καριέρας της. Αυτό που μπορεί να μην θυμάστε είναι ότι συμμετείχε στον ελληνικό τελικό για την Eurovision του 2010 με τον Μάνο Πυροβολάκη στο τραγούδι "Η κιβωτός του Νώε". 
Τα πρώτα της βήματα στην σόλο καριέρα της έκανε σε ντουέτο με το Θηρίο. Ακολούθησε η εκπληκτική της εμφάνιση στα Mad Awards και το ντουέτο με τον Dan Balan "Chica bomb" την καθιέρωσε στην μουσική βιομηχανία. Το Νοέμβριο του 2010 πήρε μέρος στο show του Mega με φιλανθρωπικό σκοπό "Just the two of us". Μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη κατέκτησαν την πρώτη θέση! 
Την ίδια εποχή κυκλοφορεί και η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά της με τίτλο "Ελένη Φουρέιρα" και κάνει μεγάλη επιτυχία! Έκανε και ένα τραγούδι με τον παρτενέρ της Παναγιώτη Πετράκη με τίτλο "Σημάδια". Όσο για τις δουλειές της στην "νυχτερινή" Αθήνα έχει συνεργαστεί με Βασίλη Καρρά, Κώστα Μαρτάκη, Πάολα, Χρήστο Χολίδη αλλά και πολλούς άλλους. Όπως έχει πει και η ίδια το πείσμα που έχει την βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! Είναι γενικά πολύ προσιτή και έντονα κοινωνική όπως λέει! Εμείς της ευχόμαστε να είναι καλά και να έχει πάντα επιτυχίες. Και σας αφιερώνω και ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια...
Και μόλις κυκλοφόρησε και το video clip για το τραγούδι "Πιο έρωτας πεθαίνεις". Δείτε το, πραγματικά είναι από τα πιο καλογυρισμένα video clip και βάζει τον πήχη πολύ ψηλά για το 2013!!




                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!