Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ένα κουίζ που πρέπει να κάνετε!

Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται για κάποιο τεστ που θα δοκιμάσει τις γνώσεις σας αλλά για 2 ερωτήσεις που πολύ απλά θα σας αποδείξουν ότι τα φαινόμενα απατούν!
Ερώτηση 1:
Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζετε μια γυναίκα που είναι έγκυος και έχει ήδη 8 παιδιά, εκ των οποίων 3 είναι κουφά, 2 είναι τυφλά και 1 έχει διανοητική καθυστέρηση. Τέλος η ίδια πάσχει από σύφιλη. Θα τη συμβουλεύατε να κρατήσει το μωρό ή να κάνει έκτρωση;

Πριν σας δώσω την απάντηση, θα σας συμβούλευα να τη σκεφτείτε καλά.

Ερώτηση 2:
Έχει έρθει ο καιρός να εκλέξετε νέο πλανητάρχη. Τα πράγματα είναι τόσο κρίσιμα που η δική σας ψήφος είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι είναι 3 και είναι οι εξής:

Υποψήφιος Α:
Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς και δεν παραλείπει ποτέ να συμβουλευτεί αστρολόγους. Στο παρελθόν είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι.

Υποψήφιος Β:
Τον έχουν διώξει 2 φορές από το πολιτικό του γραφείο. Συνηθίζει να ξυπνάει μεσημέρι και κάθε βράδυ καταναλώνει μισό μπουκάλι ουίσκι. Τέλος στο πανεπιστήμιο έκανε χρήση οπίου.

Υποψήφιος Γ:
Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο. Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει και πίνει μια μπύρα πολύ σπάνια. Δεν έχει απατήσει ποτέ τη γυναίκα του.

Εσείς λοιπόν ποιον θα επιλέγατε;







Και ήρθε η ώρα των απαντήσεων!


Αν στην πρώτη ερώτηση η συμβουλή σας ήταν η έκτρωση, τότε μόλις "σκοτώσατε" τον Μπετόβεν.
Όσο για τους υποψηφίους, ο Α είναι Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ, ο Β είναι Γουίνστον Τσώρτσιλ και ο υποψήφιος Γ είναι ο Χίτλερ. Είστε σίγουροι λοιπόν ότι κάνατε τις σωστές επιλογές;
Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!