Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Όλοι μπορούμε να φανούμε έξυπνοι αρκεί να διαβάσουμε αυτό!



Ήρθε ο καιρός να σας κάνω να νιώσετε έξυπνοι! Μια λάμψη θα σας ακολουθεί και θα σας θαυμάζουν όλοι για την εξυπνάδα που έχετε! Αποστηθίστε αυτά που σας γράφω και θα γίνετε genius!!

Ξέρατε ότι ένα ανθρώπινο σώμα(70 κιλών) περιέχει 0,2 γρ. χρυσού; Αυτό που δεν ξέρω είναι πως μπορώ να το εκμεταλλευτώ!! Τα φίδια ανακόντα δεν σταματούν να μεγαλώνουν μέχρι να πεθάνουν! Ένας μέσος άνδρας βγάζει 1 κιλό μούσια μέσα σε 30 χρόνια! Εάν κόψεις το κεφάλι μιας κατσαρίδας αυτή θα συνεχίσει να περιφέρεται για μέρες μέσα στο σπίτι σου (καταραμένα πλάσματα)!!! Και για τους fun της Coca-cola τώρα: ξέρατε ότι θα ήταν πράσινη αν δεν της προσέθεταν χρωστικές ουσίες; Τώρα που το ξέρετε για να δω θα την πίνετε για πολύ ακόμα;;;
Ένα έξυπνο tip γι'αυτούς που θέλουν να κάνουν την γυναίκα τους ξανά: Την βέρα την φοράμε στο τέταρτο δάχτυλο, τον παράμεσο, γιατί από εκεί περνάν οι φλέβες που ενώνονται με την καρδιά! 52 χιλιάδες αγγλικές λέξεις είναι ελληνικές (και έχει φτάσει η χώρα που έμαθε τους άλλους να μιλάν να είναι το κλωτσοσκούφι όλων)! Και τέλος άλλη μία πληροφορία για τους Coca-cola funs: Όταν ανακαλύφθηκε προοριζόταν για φάρμακο κατά του πονοκεφάλου!
Τώρα λοιπόν πηγαίνετε, καταπλήξτε τα πλήθη και περιμένετε για το επόμενό μου χτύπημα εξυπνάδας. 

                                                                                              Themis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!