Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Σαμπάνης. Τι έκανε πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό;;;


 Σίγουρα όλοι γνωρίζετε τον Γιώργο Σαμπάνη. Είναι γνωστός τραγουδιστής αλλά και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών! Πριν τον γνωρίσουμε με τις ιδιότητες αυτές, ο Γιώργος ήταν γνωστός πρωταθλητής του στίβου. Έχει στο ενεργητικό του 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλια αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις. Συμμετείχε και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 ως δρομέας των πόλεων! Πάντα όμως η μουσική ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού του! Το 2007 έρχεται η πρώτη του μουσική επιτυχία συνθέτωντας το τραγούδι "Φιλί της ζωής" για την Έλενα Παπαρίζου. Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί η δουλειά του που συμμετέχει και ως τραγουδιστής "Κάπου αλλού" που περιέχει και το πασίγνωστο τραγούδι "Σ'αφήνω στον επόμενο". 
Το 2008 παρουσιάζεται η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του με τίτλο "Χαράματα". Σε όλες τις δουλειές του την μουσική επιμελείται ο ίδιος ενώ τους στίχους υποφράφουν ο Γιάννης Δόξας, η Αναστασία Ξυγκάκη, και ο Γιώργος Σταυρόπουλος. Από το 2008 μπορεί να τον έχετε δει από κοντά κάπου αφού κάνει live εμφανίσεις με την rock μπάντα του σε διαφόρους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Ύστερα γράφει τα τραγούδια "Η καρδιά σου πέτρα" και "Πυροτεχνήματα" που έκαναν μεγάλη επιτυχία στο άλμπουμ "Βρίσκω το λόγο να ζω" της Έλενας Παπαρίζου. Πολλά είναι τα τραγούδια του που έχουν ξεχωρίσει αλλά σας θυμίζω απλά τα "Τι να μας κάνει η νύχτα", "Μια ζωή θα είμαι εδώ" που δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα έχει τραγουδήσει.
 Μία από τις συνεργασίες του που θα μας μείνει αξέχαστη είναι αυτή με την Πέγκυ Ζήνα για την οποία δημιουργεί 9 κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ "Το πάθος είναι αφορμή". Στην προσωπική του ζωή δεν θα σταθώ απλά αναφέρω ότι διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Πατρίτσια Περιστέρη! Εμείς του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να μας ταξιδεύει με την μουσική του!





                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!