Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μύθοι για την μέθη: αλήθειες και ψέματα...


Αν υποδεχτήκατε το νέο χρόνο και "κατεβάσατε" όλα αυτά που βλέπετε στην εικόνα...καλά να πάθετε!! Είναι σίγουρο ότι σήμερα όσοι ήπιατε, ξυπνήσατε με πονοκέφαλο, ζαλάδα και άλλα σιχαμένα συμπτώματα! Τα ξέρατε όλα όμως για το hangover; Να λοιπόν κάποιοι μύθοι που κυκλοφορούν για το ποτό! 
 1) Μην ακούτε που λεν ότι το ποτό δεν πειράζει. Κάνει τον οργανισμό μας άνω-κάτω! Μετά έχουμε πονοκέφαλο, ξερό στόμα, ζαλάδες και ναυτίες.
2) Το φύλο παίζει ρόλο. Οι άντρες έχουν μεγαλύτερο ποσοστό νερού στον οργανισμό τους και μπορούν να διαλύσουν πιο εύκολα το αλκοόλ από τις γυναίκες.
3) Δεν ισχύει ο μύθος ότι πρέπει να πιούμε πολύ για να έχουμε hangover! Ακόμα και τα 2 ποτά σε κάποιον που δεν αντέχει το πολύ ποτό και είναι κουρασμένος μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Μύθος τέταρτος: Το κρασί δεν είναι λύση για αυτούς που δεν "σηκώνουν το αλκοόλ! Μια έρευνα έδειξε ότι η καλύτερη λύση για ένα ανώδυνο πρωί είναι η μπύρα και τα ποτά όπως βότκα ή τζιν( σε εμένα δεν έπιασε όταν το δοκίμασα)! 






5) Μην πίνετε καφέ το πρωί μετά από μεγάλη "καλοπέραση". Αν πιείτε καφέ, θα σας εντείνει το hangover και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αφού ο καφές αφυδατώνει περισσότερο τον οργανισμό.

Ελπίζω να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου γιατί αυτές τις μέρες όλοι πίνουμε λιγάκι παραπάνω! Αλλά πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί, μην το ξεχνάτε!!

                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!