Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι μισθοί του Dancing with the stars!!!


Είστε και εσείς από αυτούς που βλέπετε το γνωστό show χορού; Νομίζετε όμως ότι όλοι οι συντελεστές είναι τόσο φιλάνθρωποι που εργάζονται χωρίς αμοιβή; Λογικό είναι να πληρώνονται αλλά όχι να παίρνουν και τα ποσά που διαβάσαμε! Πριν ξεκινήσω να σας πω ότι μπορεί τα ποσά να μην είναι ακριβή! Εγώ απλά διάβασα αυτό το άρθρο στη εφημερίδα "Παραπολιτικά" και σας μεταφέρω ακριβώς αυτά που διάβασα αλλά χωρίς ονόματα! 
Ξεκινάω από τους επαγγελματίες χορευτές που είναι και οι πιο "λιτοδίαιτοι" και λαμβάνουν μόνο 500 ευρώ το επεισόδιο. Ο νικητής δηλαδή θα πάρει το ποσό των 7.500 ευρώ περίπου! Στους διάσημους τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Υπάρχουν διάσημοι τριών κατηγοριών: Οι πολύ, οι μέτρια και οι "λίγο" διάσημοι! Στην πρώτη κατηγορία οι επίδοξοι χορευτές θα λαμβάνουν 1.000 ευρώ το επεισόδιο αλλά έχουν και απαιτήσεις του τύπου "Θα μείνω μέχρι το τάδε live", "Εγώ θα επιλέξω τι θα φορέσω" και άλλα τέτοια. 
Στους "αρκετά διάσημους" το κασέ πέφτει. Λαμβάνουν μόλις 900 ευρώ το επεισόδιο. 
Στην τρίτη κατηγορία έρχονται καταιδρωμένοι οι λιγότερο αναγνωρίσιμοι που λαμβάνουν το πενιχρό ποσό των 800 ευρώ! 
Για συντελεστές όπως παρουσιάστρια κλπ δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα. Απλά σας λέω ότι κάποιος από αυτούς λαμβάνει 4.000 ευρώ το επεισόδιο!!! Και τέλος για άλλα δύο πρόσωπα έγινε γνωστό ότι παίρνουν 12.000 και 6.000 αντίστοιχα για όλα τα επεισόδια μαζί!  Σας επαναλαμβάνω ότι τα ποσά δεν προέρχονται από προσωπική μου ερευνά. Απλά σας μεταφέρω αυτά που διάβασα σε απόσπασμα εφημερίδας. Δεν λέω, να πληρώνονται όλοι γιατί κουράζονται και μπορεί να χάνουν άλλες πηγές εσόδων αλλά για συγκεκριμένους τα ποσά είναι προκλητικά για τις εποχές που ζούμε. Τα σχόλια δικά σας...

                                                                                                Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!