Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τι θα γίνει τελικά με την συμμετοχή μας στη Eurovision;;;










Επιτέλους πάρθηκε απόφαση! Έλληνες αναπνεύστε ελεύθερα! Θα πάμε και φέτος στην Eurovision! Η Ελλάδα έχει λόγο ύπαρξης λοιπόν! Τόσο καιρό ακούγαμε διάφορα σενάρια περί αποχώρησης της χώρας μας από τον θεσμό μέχρι να ανακάμψει η οικονομία μας! Αλλά τελικά με τις κατάλληλες συζητήσεις τελικά η ΕΡΤ αποφάσισε να αναθέσει την διοργάνωση του ελληνικού τελικού στο μουσικό κανάλι MAD. Το μουσικό κανάλι ελπίζουμε να διοργανώσει καλύτερα την φετινή βραδιά! Από το μουσικό κανάλι θα ικανοποιηθούν όλες οι οικονομικές απιτήσεις για την εμφάνιση της χώρας μας στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο του 2013! Όπως διατυπώθηκε και στο χθεσινό συμβούλιο "ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρίες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Πιο συγκεκριμένα, το MAD TV ανέλαβε την παρουσίαση του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Σκοπός του καναλιού είναι  η πραγματοποίηση μιας  εκδήλωσης, με live εμφανίσεις με ντουέτα έκπληξη και διεθνείς special guests, στα πρότυπα των μεγάλων μουσικών events που διοργανώνει με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. ( MAD VIDEO MUSIC AWARDS, MADWALK, κ.α.)."

Για όσους σπεύσουν να πουν ότι αυτοί που κριτικάρουν το θεσμό είναι και οι πιο φανατικοί θαυμαστές του έχω να πω πως παρακολουθώ και εγώ τον θεσμό αλλά θα συμφωνούσα να απέχουμε αφού την στιγμή που μιλάμε χιλιάδες συνανθρώπων μας ζουν σε άθλιες συνθήκες.
                                                                                                Themis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!