Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η αμακιγίαριστη ελληνική showbiz!!!


Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες των γυναικών! Μπορούν για ώρες να χαζεύουν στα μαγαζιά τα προϊόντα μακιγιάζ. Αλλά επίσης μπορούν να μείνουν για ώρες μπροστά στον καθρέφτη και να καλλωπίζονται. Τι γίνεται όμως όταν δεν βάφονται; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι ή το μακιγιάζ τις μεταμορφώνει; Το ίδιο ισχύει και για τις επώνυμες! Οι εποχές που διέρρεαν φωτογραφίες από διάσημες κυρίες αμακιγιάριστες και γινόταν αμέσως χαμός πέρασαν. Το "μη" μακιγιάζ είναι η νέα μόδα και σε αυτό συμβάλλει και το Twitter. Ιδιαίτερα η Κατερίνα Ζαρίφη "προκάλεσε" όλες τις επώνυμες να καθιερώσουν μία "no make up day". Η "μόδα" αυτή αμέσως εξαπλώθηκε και για ένα διάστημα δεν προλαβαίναμε τις φωτογραφίες διάσημων κυριών που πόζαραν με την φυσική τους ομορφιά! Τα σχόλια δικά σας...



Δύο σύμβολα της μόδας (Δέσποινα Βανδή και Τζένυ Μπαλατσινού) μας δείχνουν την φυσική τους ομορφιά η οποία είναι εξίσου καλή με την λίγο πιο "επιμελημένη" τους εμφάνιση!












Μπορεί να θεωρηθεί και ως η "πρέσβειρα" αυτής της κίνησης! Είναι η διδάξασα Κατερίνα Ζαρίφη που αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της.












Κλείνω και με άλλες διάσημες κυρίες που δεν διστάζουν να μας ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ.
                                                                 















                                                                                             Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!