Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Χορεύοντας με τη Ντορέττα και τον Ηλία!

Ο ημιτελικός του Dancing with the stars 3 ανήκει στο παρελθόν! Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε με σχεδόν κομμένη την ανάσα ένα εκπληκτικό ημιτελικό που είχε πολλά.

Κατ΄αρχήν είχε μια πανέμορφη και πολύ κομψά ντυμένη παρουσιάστρια που για μία ακόμη φορά μας απέδειξε πόσο ετοιμόλογη είναι. Είχε καλεσμένους που μας εντυπωσίασαν με τις χορευτικές και φωνητικές τους ικανότητες, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Αργύρης Αγγέλου που αποχωρίστηκε για λίγο το Green Room, προκειμένου να μας αποδείξει πως επάξια ανακηρύχθηκε νικητής της προηγούμενης σεζόν.

Και ας περάσουμε τώρα στους διαγωνιζόμενους. Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη Λάουρα δε μας εντυπωσίασε χθες τόσο όσο την προηγούμενη Κυριακή και γι' αυτό το λόγο βρέθηκε εκτός τελικού στο τέλος της βραδιάς. Όσο για τους δύο που κατάφεραν να προκριθούν τα λόγια είναι νομίζω περιττά.
Ο Ηλίας χορεύοντας μια αισθησιακή ρούμπα αλλά και το γεμάτο δυναμισμό "Φάντασμα της Όπερας" κέρδισε δικαίως μία θέση στον τελικό, ενώ η Ντορέττα έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις τόσο με το τέλεια εκτελεσμένο quick step της όσο και με την τόσο συγκινητική χορογραφία από την "Evita". Συγχαρητήρια και στους δύο, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό κουράγιο μέχρι την επόμενη Κυριακή!
Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!