Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κάποια πράγματα απλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε!

Τόσα χρόνια ακούω την κλασική φράση "Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω". Κι όμως υπάρχουν πράγματα που απλά δεν μπορούμε να κάνουμε! Κι όσο πιο γρήγορα το παραδεχτούμε τόσο το καλύτερο για εμάς, αφού μόνο κακό δεν είναι να ξέρεις πού είσαι πραγματικά καλός και πού λιγάκι υστερείς. Τώρα αν μπορείτε να κάνετε αυτά που θα σας δείξω παρακάτω τότε το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια! Εγώ πάντως, ούτε κατά διάνοια...
Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό και καθημερινό που όλοι κάνουμε για να ξεπιαστούμε...
Στάση ξεπιάσματος νούμερο 2. Μόνο που εδώ θα χρειαστείτε και τη βοήθεια ενός φίλου...
Και πάμε τώρα σε λίγη τέχνη. Είμαι σίγουρη ότι αν αξιοποιούσατε μικροί το γάλα σας με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που δε θέλατε να το πιείτε, μόνο έξαλλη δεν θα κάνατε τη μαμά σας!
Όταν ο άνθρωπος περνάει δημιουργικό χρόνο στην τουαλέτα..(εντάξει αυτό είναι ευκολάκι)
Έχετε επιχειρήσει να δεθείτε κόμπος; Καλύτερα μην το κάνετε αν δεν είστε σαν το κύριο...
Πάντως με αυτές τις μπογιές δεν θα ζωγράφιζα... Εσείς;
Και για το τέλος άφησα τη θέση που με βολεύει όταν διαβάζω ή όταν ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου. Είναι τόσο βολική, άνετη και ξεκούραστη...
Μ.









ΖώΔιΑ...

Γεια σας αστρολογικοί μου φίλοι! Τρίτη 19 Φεβρουαρίου σήμερα και ο πλανήτης Ήλιος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των πλανητών που αποφάσισαν να περάσουν το Φεβρουάριό τους στο ζώδιο των Ιχθύων. Υπομονή γλυκά μου ψαράκια που απ' ότι φαίνεται περισσότερο ζορίζεστε παρά ευνοείστε... Μην ανησυχείτε όμως γιατί τα καλά έρχονται μετά για εσάς! Ο Ήλιος λοιπόν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που είναι επίσης στους Ιχθείς, ανταμείβοντας απλόχερα εσάς που εκφράζετε τη φαντασία και τα όνειρά σας. Βρείτε ένα καλλιτεχνικό χόμπι προκειμένου να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας χωρίς ταυτόχρονα να χάνετε το ρεαλισμό σας. Ίσως θελήσετε να επιτύχετε κάτι μεγάλο και σημαντικό, ενώ η αναζήτηση του ιδανικού σας κάνει πιο ανθρώπινους και πιο προστατευτικούς απέναντι στους συνανθρώπους σας. Η Σελήνη σχηματίζει ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό τρίγωνο με την Αφροδίτη και προκαλεί ένταση στις ερωτικές συγκινήσεις και συναισθηματική αρμονία σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Φροντίστε να περάσετε τέλεια λοιπόν και τη σημερινή μέρα και περιμένετε εναγωνίως την αυριανή!
Μ.

Χρόνια πολλά πού λέμε;;;

Γεια σας! Είμαι και πάλι εδώ με σκοπό να σας ζαλίσω για μία ακόμη φορά με το ποιος γιορτάζει... Παραδεχτείτε όμως ότι σας έχω θυμίσει αρκετές φορές γιορτές που αν τις ξεχνούσατε θα είχατε εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Γι' αυτό και μόνο συνεχίζω και θα συνεχίζω όσο υπάρχει κάποια γιορτή να σας την υπενθυμίζω. Σήμερα λοιπόν, 19 Φεβρουαρίου την τιμητική τους έχουν ο Φιλόθεος και η Φιλοθέη! Χρόνια σας πολλά με υγεία, αγάπη και πραγματοποιημένα όνειρα! Σας εύχομαι να δείτε τις επιθυμίες σας να συμβαίνουν και να σας κάνουν ευτυχισμένους! Οι υπόλοιποι που δεν γιορτάζετε ακόμα, λίγη υπομονή και θα έρθει και η σειρά σας. Μέχρι τότε να περνάτε καλά στις γιορτές των άλλων!
Μ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το τατουάζ του μέλλοντος που θα σώζει ζωές!

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι τελείως αρνητικοί απέναντι στην ιδέα ενός τατουάζ; Αν ναι, θα σας πρότεινα ν' αρχίσετε να αναθεωρείτε αν θέλετε το καλό σας, καθώς τα τατουάζ του μέλλοντος είναι πολλά υποσχόμενα. Ο καθηγητής του Πρίνστον των Ηνωμένων Πολιτειών Michael MacAlpen έκανε μια επαναστατική ανακάλυψη. Δημιούργησε ένα τατουάζ από μετάξι και χρυσό, το οποίο θα είναι ραμμένο πάνω στο δέρμα και θα είναι ικανό να εντοπίζει τις αρρώστιες του οργανισμού μας. Το πιο περίεργο είναι ότι μετά τη "διάγνωση" θα δεχόμαστε κλήση προκειμένου να ενημερωθούμε για το ιατρικό πόρισμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ενσωματωμένης κεραίας, η οποία μπορεί ασύρματα να ενημερώνει κοντινούς υπολογιστές για την ασθένεια, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να λάβουμε άμεσα βοήθεια. Η ιδέα του ήρθε όταν μια μέρα ψωνίζοντας στο σουπερμάρκετ είδε μια γυναίκα να παθαίνει κρίση άσθματος και να μην μπορεί να εξηγήσει σε κανέναν τι της συνέβαινε. Είχε προνοήσει όμως κι είχε γράψει στο χέρι της τη λέξη άσθμα με τη μορφή τατουάζ. Έτσι σκέφτηκε αντί να γεμίσουμε το σώμα μας με τις ασθένειες που μπορεί να έχουμε, καλύτερα να κάνουμε ένα τατουάζ που να μας προειδοποιεί κιόλας για πράγματα που δεν ξέρουμε ότι έχουμε. Πολύ έξυπνο νομίζω, εσείς τι λέτε;
Μ.

ΖώΔιΑ...

Καλησπέρα σας!! 18 Φεβρουαρίου σήμερα και η Σελήνη είναι στους Διδύμους, θέση από την οποία μας κάνει ευμετάβλητους και ανήσυχους! Έχουμε ανάγκη να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε, γι' αυτό όποια επαφή είχατε στα σχέδιά σας πραγματοποιήστε την αυτές τις μέρες, όπως και γενικότερα συζητήσεις και συνεδριάσεις. Επίσης τα ταξίδια και οι μετακινήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη όμως φέρνει εντάσεις, προβλήματα, ανταγωνιστικές τάσεις και καταστάσεις εκρηκτικές. Πραγματοποιείστε με σύνεση τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μια αισιοδοξία υπάρχει ωστόσο διάχυτη στην ατμόσφαιρα κι αυτό οφείλεται στη σύνοδο του Δία με τη Σελήνη. Θετική στο σύνολό της με μικροπροβληματάκια η σημερινή μέρα, που όμως δεν πρέπει να αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πάντα αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα, τουλάχιστον θεωρητικά.
Μ.

Τι γιορτή είναι σήμερα;;;

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου σήμερα, καλή εβδομάδα να έχουμε! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή γιορτή αφού ξεχωριστά είναι και τα ονόματα που πρωταγωνιστούν. Αν λοιπόν ξέρετε κάποιον Αγαπητό ή κάποιον Λέοντα να του δώσετε τις θερμές ευχές σας αφού είναι η γιορτή τους! Προσωπικά δεν έχω κανένα γνωστό με αυτά τα ονόματα, εύχομαι όμως σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα χρόνια πολλά και καλά! Να χαίρεστε τ' όνομά σας και να έχετε μια ζωή γεμάτη επιτυχίες κι ευτυχία!
Μ.