Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Run Forest run...Ποια είναι τα καλύτερα τραγούδια για να συνοδεύσετε το τρέξιμο;;;

Οι γιορτές πέρασαν για τα καλά και πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία για παρασπονδίες. Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που πήραν λίγα κιλάκια τα Χριστούγεννα καιρός να ενεργοποιηθείτε! Ο εφιάλτης μαγιό έρχεται κοντά μας και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε! Και ποια θα ήταν η καλύτερη αρχή από το τρέξιμο; Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το τρέξιμο μετά...μουσικής είναι πολύ πιο αποδοτικό. Συνέλεξα επομένως τα καλύτερα τραγούδια και σας τα συστήνω ώστε η άθλησή σας να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη!
  Την ώρα της προθέρμανσης είναι καλό να ακούτε κάτι αισιόδοξο. Για το λόγο αυτό σας προτείνω το I gotta feeling- The black eyed Peas.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά και διάφορα ξεσηκωτικά τραγούδια που θα ανεβάσουν το ρυθμό της γυμναστικής και θα επιτύχετε ευεξία αλλά και καύση λίπους. Ενδεικτικά σας προτείνω:  Get lucky- Daft Punk , you make me- Avicii, Wake me up- Avicii,  Applause- Lady GagaTitanium- David GuettaBurn- Elie GouldingIt's my life- Bon JoviFeel this moment- Pitbull ft Christina AguileraCriminal- Smiley ft Kaan.


Έτσι λοιπόν αφού ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική και έχετε γυμναστεί αρκετά καλό είναι να κάνετε και μια αποθεραπεία για να μην πάθουν και τίποτα οι μυς σας. Κάνοντας λοιπόν μερικές διατάσεις μπορείτε να ακούσετε κάτι χαλαρωτικό όπως το The monster- Eminem ft Rihanna ή το Roar- Katy Perry.
Ελπίζω ο τρόπος αυτός να σας παρακινήσει να ξεκινήσετε άμεσα την γυμναστική! Η λίστα με τα τραγούδια αυτά βρίσκεται ήδη στο κινητό μου και το μόνο που μένει είναι...να το πάρω απόφαση...

                                                                                                    Th.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!